Dominiak, Burg. Houtkoperweg 22, 4033 BK Lienden Tel: 0031 (0)6 5133 7444 Email: info@dominiak.nl

Tel: +31 (0)6 5133 7444Offerte aanvragen

Dominiak Nederland en België

Zowel Pawel Dominiak als Jan-Berend van den Berg hebben twee dingen gemeen:
een passie voor zowel fruit als spuittechniek.

Jan-Berend en MoniqueOok Jan-Berend was niet tevreden met de aangeboden spuiten die hij tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe spuit voor zijn fruitteeltbedrijf tegenkwam. Per toeval stuitte hij op de website van Dominiak en hij was meteen onder de indruk van de technisch specificaties van de spuit. Na een bezoek aan de fabriek in Polen in 2015 werd zijn enthousiasme alleen nog maar groter. Hier heeft hij de spuit kritisch bekeken en werkend gezien. Dit was de spuit die hij zocht en wilde hebben op zijn fruitteeltbedrijf!  

‘De Dominiak-spuit straalt degelijkheid uit en is gemaakt met de beste materialen en onderdelen met oog voor detail en vooral met oog voor de fruitteler’, aldus Jan-Berend.  

Door dit enthousiasme voor de Dominiak-spuit heeft Jan-Berend samen met zijn vrouw Monique besloten om deze boomgaardspuiten te gaan verkopen. Sinds de zomer van 2015 zijn zij de vertegenwoordigers voor Nederland en België.  

Snel contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact of een offerte van ons ontvangen? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!