Dominiak, Burg. Houtkoperweg 22, 4033 BK Lienden Tel: 0031 (0)6 5133 7444 Email: info@dominiak.nl

Tel: +31 (0)6 5133 7444Offerte aanvragen

De geschiedenis van Dominiak

Dominiak is een familiebedrijf dat is opgericht door Pawel Dominiak in 2011.

Het bedrijf is opgericht omdat Pawel Dominiak geen geschikte spuit op de markt kon vinden voor zijn 40 hectare grote fruitbedrijf dat aan zijn wensen en behoefte voldeed.
Na een niet geslaagde zoektocht is Pawel Dominiak zelf gaan bouwen. In 2005 is het eerste prototype van de dubbele ventilator spuit gebouwd en sindsdien werd hij steeds verder verbeterd. 

Na een aantal jaren succesvol met de spuit gewerkt te hebben hadden collega fruittelers ook belangstelling gekregen in deze spuit.
Dit was het moment waarop Dominiak is gestart met het verkopen van boomgaardspuiten voor de lokale markt. 

De belangstelling in Dominiak boomgaardspuiten groeide flink.
Door te luisteren naar de wensen en behoefte van de klanten waren er binnen 5 jaar door heel Polen honderden spuiten verkocht.
Inmiddels worden honderden Dominiak boomgaardspuiten wereldwijd per jaar verkocht. Dominiak boomgaard spuiten zijn o.a. verkocht in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Duitsland, Australië, enzovoorts.

De productiehal is voorzien van moderne computergestuurde machines. Hierdoor kunnen vele onderdelen van zeer hoogwaardig materiaal zelf geproduceerd worden. Er wordt uitsluitend met hoogwaardige materialen en merken gewerkt. 

Dominiak blijft innoveren in de spuiten. Dit alles om er zeker van te zijn dat Dominiak boomgaardspuiten de beste zijn die er te verkrijgen zijn! 

Snel contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact of een offerte van ons ontvangen? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!